Pätsi Sahvris saab suhu tõelised Prantsuse maitsed

Tairi Alanurme
Copy
Prantslane Mathieu Lagrange ja Heiki Hallik Pätsi Sahvris croissant'e valmistamas.
Prantslane Mathieu Lagrange ja Heiki Hallik Pätsi Sahvris croissant'e valmistamas. Foto: Ain Liiva

Mathieu Lagrange on 25-aastane Prantsusmaa väikekülast pärit pagar, kes tuli Pätsi Sahvrisse maitsetele prantsuspärast sära lisama.

Mathieu Lagrange on Eestis juba kolmandat korda. Esimest korda sattus ta siia 2019. detsembris õpilasvahetuse Erasmus+ programmi raames. Ta veetis kolm päeva Rakvere ametikoolis ning töötas ülejäänud aja Pätsi Sahvris. Juba siis vaimustus Rakverest ja Pätsist.

Pätsi pagaritöökoja pererahvas sattus omakorda vaimustusse noormehest ning kaheksa kuud hiljem oli prantslane tagasi Eestis. Seekord õpetas ta Rakvere ametikooli õpilasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles