Läbi teadmiste tähtede poole

Sven Hõbemägi
, Lääne-Viru Omavalitsuste Liit, tegevdirektor
Copy
Sven Hõbemägi.
Sven Hõbemägi. Foto: Ain Liiva

Üks teadmisteküllane ja uusi väljakutseid pakkunud õppeaasta jõuab peagi lõpule ning ees ootab suvepuhkus. Head õpilased ja õpetajad, olete selle kuhjaga ära teeninud! Osale õpilastele on see võimalus korraks aeg maha võtta ning akusid laadida ehk ühe õppeaasta lõpetamine ja valmistumine uueks, kuid teistel tuleb seada juba uusi, suuremaid sihte. Tuleb otsustada, mida edasi õppida ja millises kõrg- või kutsekoolis jätkata, et oma seni omandatud teadmisi kõige paremini rakendada.

Usun, et teete parima võimaliku valiku, kuid tean omast käest, et väga kiiresti muutuvas ühiskonnas pole see sugugi kerge ning mingil hetkel tuleb oma valik üle vaadata ja vajaduse korral teha ka uusi otsuseid. Ärge muretsege, see on täiesti tavapärane ning osa teie sammudest parimate valikute poole.

Nii nagu eelmiselgi õppeaastal ei saanud me ka seekord ilma kurja viiruseta, kuid usun, et nii haridusasutused kui ka nende personal olid oluliselt teadlikumad õppeprotsessi ümberkorraldamisel, ilma et kannataks meie noorte uute ja põnevate teadmiste omandamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles