Kahe uksega bussides võivad inimesed hätta jääda

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Sellisest bussist saab väljuda ainult keskmisest uksest. Enne peab sohvrile oma soovist märku andma punasele nupule vajutades.
Sellisest bussist saab väljuda ainult keskmisest uksest. Enne peab sohvrile oma soovist märku andma punasele nupule vajutades. Foto: Postimees

Nii jäi hätta üle 80 aasta vanune Mare (nimi muudetud – toim). Naine läks eelmise neljapäeva lõuna ajal Rakveres Rakvere–Kunda bussi peale, et sõita koju Arknale.

"Kui peatus hakkas lähenema, seisin bussijuhi kõrvale," rääkis Mare. Tema suureks imestuseks ei teinud sohver tast väljagi. Vähe sellest – roolikeeraja ei kavatsenudki Arkna bussipeatuse juures pidurit vajutada ega peatuda.

Naise pärimise peale tabas teda väidetavalt sohvri sõim. Bussijuht pahandas, et miks ta ukse juurde ei läinud. Mare meenutas, et kord oli temaga juhtunud, et soovitud peatuses buss jällegi ei peatunud. Siis küsis bussijuht, et kas naine ei oska lugeda. Sohver heitis talle ette, et Mare ei läinud keskmise ukse juurde ega vajutanud punast nuppu. "Mul ei ole bussis prille ja ilma nendeta ma lugeda ei näe," sõnas Mare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles