Galerii ⟩ Rakvere amatöörjalgpallurid said NATO taanlastelt sõbralikult suure sauna

Copy

Rakvere linna asjapulkadest ja ametnikest koosnev jalgpallimeeskond kaotas linnapäevade sõprusmatšis Tapal baseeruvate Taani liitlassõdurite võistkonnale 1:6. "Võistkond" on õige väljend, sest taanlaste rivistuses käis väljakul ka naine. Tuleb aga möönda, et Rakvere meeste ja NATO sõdurite taseme vahe oli umbes sama suur kui Eesti ja Taani rahvuskoondisel.

Juba soojendusel oli näha, et rakverlastele on saun kütte pandud. Kui meie omad tagusid lihtsalt peale ja tegid grupipilte, siis taanlased tegutsesid organiseeritult ja sooritasid treeneri nõutud harjutusi. Taanlaste seas – liitlassõdurid oma nime ja tausta reeglina ei avalikusta – paistis mitu meest ja üks naine olevat jalgpalluri algharidusega.

​Meie lootsime raskekahurväele ja kogemustele. Näiteks kuulusid koosseisu endine poliitik ja Tarva jalgpalliklubi president Aleksandr Holst, abilinnapea Neeme-Jaak Paap, maakonna spordijuht Ainar Sepnik, Rakvere spordikeskuse eelmine juht Siim Tuus ja teised. Treeneri raske koorma oli oma õlule võtnud linnaametnik Erkki Leek. Kui keegi arvab, et soojenduse ajal mööda platsi, paberileht käes, ringi silganud Virumaa Teataja fotograaf Ain Liiva oli ka treener, siis ta eksib. Ain pani meeste asetuse oma paberile kirja küll, aga selleks, et fotodele parem rakurss leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles