Vaata Suvesaundi auhinnagala jaoks tehtud vaheklippe

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Laupäeval toimus Rakveres Buena Vista sohvaklubis muusikakonkursi "Virumaa suvesaund 2022" lõppkontsert ja auhinnagala. Iga eriauhinna andmise vahel publikule näidatud spetsiaalsed vaheklipid on vaatamiseks üles laaditud ka YouTube'i.

Vaheklippides, mida on kokku viis, usutleb ajakirjanik Mart Rauba maakonna kultuurieluga seotud inimesi.

"Need klipid sündisid tegelikult üsna viimasel hetkel enne konkursi lõppu, tahtsin pakkuda auhinnagalale veidi üllatusmomenti ja killukese huumorit," ütles Rauba klippide kohta. "Kuna enamik neist said filmitud minu enda telefoniga, mis pole selleks kindlasti tehniliselt parim variant, siis kutsun neid klippe hellitavalt ühise nimetajaga "Jube saund 2022". Aga loodetavasti kaalus sisu pildi ja heli kvaliteedi üle, nendest saab teada nii mõndagi huvitavat."

Vaheklippide tarbeks andsid intervjuu Rakvere linna päevade korraldaja Eve Alte, Rakvere Funkfesti korraldaja Johannes Pihlak, Kadrina Maanaiste Seltsi eestvedaja Helena Mägi, Ivo Schenkenbergi kehastanud näitleja Karl Robert Saaremäe ja Karmeli koguduse pastor Gunnar Kotiesen. Klippidest sai muuhulgas teada, kas Ivo Schenkenberg kuulaks pigem teknot või drum'n'bass'i, mis tingimustel võiks 5Miinust kirikus esineda ning kas Vallimäe vabaõhukeskuse ringlava võiks eripeo raames tervenisti vahtu täis lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles