Lähipäevil sajab hoovihma

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Lähipäevil võib sadada hoovihma.
Lähipäevil võib sadada hoovihma. Foto: Dmitri Kotjuh

Ilmateenistuse teatel on lähipäevil mitmel pool üle Eesti oodata hoovihma.

Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3–8 m/s. Õhutemperatuur on 9–14 kraadi. Laupäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub edelatuul 5–10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 15–20 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool vihma, pärast südaööd lääne poolt alates sajuhood lakkavad. Mitmel pool on udu. Puhub edela- ja läänetuul 5–11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 10–16 kraadi. Pühapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 7–12, põhjarannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 16–21 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3–9, põhjarannikul öö hakul 14 m/s. Õhutemperatuur on 7–11, rannikul kuni 14 kraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Vihmahood levivad põhjast lõuna suunas. Puhub lääne- ja loodetuul 4–10 m/s, pärastlõunal pöördub põhja ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on 15–20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles