Praamijärjekord võib kujuneda mitmetunniseks

Copy
Praamijärjekord Virtsus.
Praamijärjekord Virtsus. Foto: Erakogu

Pühadeeelseteks ja järgnevateks päevadeks on TS Laevad andmetel Saaremaa ja Hiiumaa parvlaevaliinidele e-piletid väljamüüdud ning üldjärjekorra piletiga võib sõidukiga praamile pääsemise ooteaeg kujuneda mitme tunni pikkuseks.

TS Laevad juhatuse liikme-teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul on Rohuküla-Heltermaa ning Virtsu-Kuivastu liinile 25. ja 26. juuniks sõidukite e-piletid juba peamiselt välja müüdud.

Kassadest saab kohapeal osta ligi 30 protsenti sõidukite pileteid igale väljumisele. Sõiduki üldjärjekorra piletiga võib ooteaeg kujuneda sadamas mitmetunniseks. "Soovitame kaasa võtta vett ja söögipoolist, et ootamine mööduks mõnusamalt. Sadamahoones on avatud kohvik ja WC,” ütles Metsla BNSile.

Sõiduki e-piletiga reisijatel palub TS Laevad tulla piletil märgitud reisile ning saabuda sadama alale 15 minutit enne reisi aega. "Kui sõita sadamasse e-piletiga, mis on varasemale või hilisemale reisile ning maanteel on järjekord, siis palume jääda ootama maanteel järjekorda," lausus Metsla.

Tekkinud järjekord näitab, et sadama alale üldjärjekorda rohkem sõidukeid ei mahu. Metsla palus sõidukiga reisijatel, kellel e-piletit pole ja kes näevad sadama poole sõites maanteel järjekorda, jääda järjekorra lõppu ootama.

Virtsu-Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Piret ja Tõll ning nad sõidavad tihedas graafikus. Samuti on valmis lisareise tegema parvlaev Regula. "Hiiumaa liinil jälgime nõudlust ja vajadusel teevad põhilaevad hilisõhtul samuti lisareise," lubas Metsla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles