Mirjamina mõistatus ja tänu

Copy
Maie Silla nukunäitus puudutas sõja ja rahu teemat.
Maie Silla nukunäitus puudutas sõja ja rahu teemat. Foto: Maie Sild

Rakvere linna päevade melu on seljataha jäänud, aga tänutunne südames alles. 

Tänan kõiki neid, kes külastasid minu nukunäitust "Mirjamina nukusuvi", ja eriti neid 148 inimest, kes oma emotsioonid ka paberile panid. Teie positiivne tagasiside on mulle suureks toeks ja innustuseks.

Suur aitäh, Anne Nõgu, sest ainult tänu Sinu lahkusele ja mõistvale suhtumisele sai see väike ime sündida. Tänu ka meie linnapeale Triin Varekule, kes isiklikult veel lisapäevade suhtes linnarahvast FB kaudu teavitas. Olgugi et Rakveresse niipea (kui üldse) minu muuseum ei tule, olen ma kindlalt ruumiotsinguil, olgu see siis ükskõik kus Eestimaa otsas.

Nüüd siis veel Mirjamina mõistatus. Üksikud inimesed taipasid selle ise ära, enamikule piisas vihjest, et nimi koosneb kolmest sõnast: MIR – vene keeles rahu/maailm – JA MINA.

Veidi üllatav ehk, et nukunäitus kandis poliitilist varjundit. Aga praegu on tõesti tähtis, et igaüks mõtleks tõsiselt, mida tema saab ära teha, et maailmas valitseks taas rahu. Vahest alustaks iseendast ja teeks rahu iseendaga?! See on kunst, mida tuleb meil kõigil kindlasti osata, ja alles siis tasub mõelda suuremalt – maailma rahust...

Soovin koos oma nukuperega kõigile imelist suve!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles