Küberünnak ja Karmo nägi Vergis esimest jaanilõket

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Vergi jaanituli, laval on Küberünnak ja Karmo.
Vergi jaanituli, laval on Küberünnak ja Karmo. Foto: Mart Rauba

Kuigi vahele kõlas ka paar rahvalikumat jaanilaulu, oli reedene jaaniõhtu Vergi sadamas elektroonilise tantsumuusika päralt. Rahva tõmbas korralikult käima esimest korda Vergis esinenud räppbänd Küberünnak ja Karmo.

Sinistes ja roosades toonides taevas ja vaevu tuntav soe tuuleõhk muutsid vaate Vergi lahele maaliliseks. Kella kümne paiku õhtul sadamaalale jõudjaid tervitas reibas tantsubiit, mida rikastas elavas esituses saksofonimäng. Laval oli sel ajal kooslus nimega Hyperbeat ehk DJ Sunny Dee ja saksofonist Jürgen Holmberg.

Peaesinejal, Tartumaalt tulnud räppbändil Küberünnak ja Karmo kulus aega vähem kui ühe loo jagu, et esimene trobikond publikut platsi kaugematest nurkadest lava ette meelitada. Kuni kontserdi lõpuni see rahvahulk ainult kasvas. Tuli välja, et meeste tuntumaid hitte "Maalt", "Lämmi" ja "Väike valge Nissan" osati väga hästi ka kaasa laulda. Seda, et bänd on noorte hulgas endale viimastel aastatel korralikult nime teinud, tõestas kasvõi see, et pärast kontserti tuli neil pea pool tundi järjest poseerida fännipiltide jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles