Gordejev kihutas hädaga pooleks legendaarsel Lommeli liivarajal

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Gert Gordejev (roolis) ja Kaspars Stupelis kihutavad ühel Euroopa raskeimaks peetaval rajal Lommelis.
Gert Gordejev (roolis) ja Kaspars Stupelis kihutavad ühel Euroopa raskeimaks peetaval rajal Lommelis. Foto: Erakogu

Külgvankrimehi Gordejevit-Stupelist ootab maailmameistrivõistluste etapp Tartumaal Langel. Mehed on Belgias tekkinud probleemide järel kodusel etapil siiski stardis. Kalender on tihe – kuu jooksul igal nädalavahetusel sõit.

Külgvankriga tsiklitel võidu kihutavatel meestel on käsil kiired ajad. Jaanipühade järgsel nädalavahetusel olid sõitjad kogunenud Belgiasse. Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste kolmas etapp toimus sel ajal omamoodi kurikuulsal Lommeli krossirajal.

Belgia etapile oli kohale läinud kolm meie korvipaari. Lisaks Kert Varikule, Lari Kunnasele ja Gert Gordejevile ning ka Kaspars Stupelisele, kes on aastate jooksul kujunenud juba MM-sarja vanadeks kaladeks, läksid punkte püüdma Tanel Reesna ja Sten Niitsoo. Kõik kolm korvipaari tagasid laupäeval kvalifikatsioonisõidu kaudu pääsu põhisõitudele. Meie parimatena said Varik ja Kunnas kvalifikatsioonisõidus neljanda koha. Meie kandi mees Gordejev koos lätlasest korvimehe Stupelisega lõpetas sõidu kümnendana ning Reesna ja Niitsoo olid üheteistkümnendad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles