Viru-Nigulas saab õues pinksi mängida

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Viru-Nigulas on suvel võimalus õues pinksi mängida kohe elumajade lähedal.
Viru-Nigulas on suvel võimalus õues pinksi mängida kohe elumajade lähedal. Foto: Pekka Laidinen

Viru-Nigula Lauatenniseklubi algatusel paigaldati ilmastikukindlad mängulauad korterelamute lähedusse. Lauad olid kasutusel kooli juures ja suveks transportis kohalik lauatennisetreener Pekka Laidinen need suuremate majade juurde, sest seal on koolivaheajal rohkem liikumist. Terve suve saab nüüd Viru-Nigulas välilauatennist toksida KÜ Maarja 8 maja taga.

Klubi eestvedaja Pekka Laidineni sõnul on neil huvilistel, kellel oma varustust ühes ei ole võetud, võimalik mänguvahendeid laenutada kas aadressil Maarja 8–1 või Maarja 8–3. Laidinen täpsustas, et mitte päris just 24/7, aga julgustas, et mõistlikul ajal ukse tagant läbi käia ikka tasub. Arvestades seal kandis lauatennise populaarsust, võib arvata, et vähegi tõsisemal mänguhuvilisel on oma isiklik reket alati käepärast võtta.

Küll on laenutuses olevad reketid Laidineni sõnul spetsiaalselt mõeldud õues mängimiseks. Kui sisetingimustes kasutatavate mänguvahendite kate on kummist, siis nende löögipind on valmistatud plastist. See tähendab, et isegi õue jäetuna ei juhtu nendega kohe midagi, isegi väikese vihmasabina pidid üle elama. Sisetingimustes kasutusel olev reket kipub vihma ja päikese kätte jäetuna lagunema. Treeneri sõnul saab plastkattega mänguvahendiga pallile isegi väikese vindi anda ning õues mängimine on omajagu põnev ja teistmoodi kogemus tubase mänguga võrreldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles