Koomikud toovad Võsule üle 600 vaataja

Christina Veinberg
, suvereporter
Copy
Koomik Sander Õigus naerutas neid, kellel oli õnnestunud etendusele pääseda.
Koomik Sander Õigus naerutas neid, kellel oli õnnestunud etendusele pääseda. Foto: Christina Veinberg

Stand-up-sõud said Ukuleles avapaugu esmaspäeval. Neljal õhtul astuvad üles Sander Õigus, Ari Matti Mustonen, Mikael Meema, Ardo Asperk, Karl-Alari Varma, Roger Andre ja Daniel Veinbergs. Püstijalakoomikud toovad rahva ette igal õhtul kaks etendust, mis on publikule tasuta.

Eilsele, kuuendale etendusele oli saabunud nii palju rahvast, et piletid said otsa juba siis, kui õhtu esimene ülesastumine alles kestis. "Esimesed jäid ukse taha juba kuskil veerand üheksa," ütles Comedy Estonia koomik Sander Õigus. Teine etendus algas alles pool kümme õhtul, seega isegi need, kes olid kohale tulnud tund aega varem, jäid pika ninaga. Küsimuse peale, kui palju publikut etendustelt nelja päeva jooksul läbi käib, lausus Daniel Veinbergs, et pigem on küsimus selles, kui paljud peavad ukse taha jääma.

Sander Õigus tegi kiire arvutuse. Igale sõule mahub koomiku sõnul 80 inimest. "Neli päeva, kaheksa sõud, 640 inimest. Täpselt see hulk käib läbi. Kindlasti mitte ühtegi piletit ei jää jagamata," ütles Õigus. Eelmisel aastal andsid koomikud ka ühe lisaetenduse, sest peale viimase õhtu esimest etendust ootas ukse taga ligi sada huvilist. Õiguse sõnul otsustatakse tänavu lisaetenduse vajadus samuti tuju ja rahvahulga järgi. Võib juhtuda, et ka sel aastal tuleb viimasel õhtul anda kolm etendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles