Rakvere riigigümnaasium alustab õppeaastat kahes hoones

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Varakevadel riigigümnaasiumi sarikapeo ajal ei osanud direktor Liisa Puusepp veel aimatagi, et ehitusmaterjalide tarneraskuse tõttu koolihoone õppeaasta alguseks valmis ei saa.
Varakevadel riigigümnaasiumi sarikapeo ajal ei osanud direktor Liisa Puusepp veel aimatagi, et ehitusmaterjalide tarneraskuse tõttu koolihoone õppeaasta alguseks valmis ei saa. Foto: Ain Liiva

Rakvere riigigümnaasiumi hoone õppeaasta alguseks teatavasti ei valmi ja seetõttu peab uus kool oma tegevust alustama ajutistel pindadel. Praeguseks on välja valitud kaks maja: üks Pikal, teine Rohuaia tänaval. Korraks oli jutuks isegi pooltühjana seisva Tsentrumi ostukeskuse kohandamine õppetööks. 

Riigigümnaasiumi direktor Liisa Puusepp rääkis, et õppetööd alustatakse kahes hoones, mida mõlemaid on läbi ajaloo kasutatud koolimajana.

Üks neist on Tallinna ülikoolile kuuluv hoone aadressil Pikk 40, kus viimati tegutses kolledž, mille maja seisab pärast õppeasutuse tegevuse lõpetamist 2019. aastal tühjana. Teise õppehoonena saab kasutusele võtta omaaegse täiskasvanute gümnaasiumi maja aadressil Rohuaia 12, mis praegu kuulub Tallinna tehnikakõrgkoolile ja mida kasutatakse teenusmajanduse instituudi õppehoone ja ühiselamuna.​

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles