Haljala vald andis välja kultuuri- ja turismiteemalise erilehe

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Haljala Valla Suvesõnumid annab aimu Haljala valla põnevatest paikadest ja suvistest kultuuriüritustest.
Haljala Valla Suvesõnumid annab aimu Haljala valla põnevatest paikadest ja suvistest kultuuriüritustest. Foto: Kent Kerner

Ilmus Haljala valla väljaantav kultuuri- ja turismiteemasid kajastav infoleht Haljala Valla Suvesõnumid. Erileht, mis esimest korda ilmus 2021. aasta suvel, räägib Haljala valla suvistest kultuuriüritustest ja põnevatest paikadest.

Haljala valla kommunikatsioonispetsialist Kent Kerner sõnas, et kuna möödunud aastal sai erileht Haljala Valla Suvesõnumid palju positiivset tagasisidet, otsustati leht välja anda ka tänavu. "Haljala vallas toimub suvel meeletult palju – meid külastab suvel rohkelt inimesi, uksed avavad väga mitmed söögikohad, mereäär täitub suvitajatega ning kultuurisündmusi mahub pea igasse päeva. Need on tegelikkuses ka erilehe väljaandmise ajendiks – see on kutse suvisest Haljala vallast ja siinsest melust osa saama tulla," rääkis Kerner.

Erilehest saab lugeda spordiüritustest Revin Grupp Võsu Südasuve Challenge ja Würth Open Water Estonia, sellest, miks Võsu supelrand on maailma parim, suvest Palmse mõisas ja Altjal, teatri Nuutrum suvelavastusest "Kuninganna ja viinakurat", ehedatest elamustest Vainupeal ja muust. Erilehe raames on kokku pandud suur suvesündmusi koondav kultuurikalender ning Haljala valla söögikohtade loetelu.

Erileht Haljala Valla Suvesõnumid jõuab lähipäevadel Haljala valla ja osaliselt naaberomavalitsuste elanike postkastidesse, üsna peagi saab lehe kaasa haarata ka valla asutustest, kauplustest ning suvituspaikadest. Erilehte saab sirvida Haljala valla veebiküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles