Viru-Nigula hokimeeskond tuli Lääne-Viru meistriks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru-Nigula valla meeskond (sinises) mänguhoos.
Viru-Nigula valla meeskond (sinises) mänguhoos. Foto: Erakogu

Viie omavalitsuse jäähokiesindused heitlesid läinud nädala lõpul Tamsalu lähedal Uudeküla uisuväljakul Lääne-Virumaa meistrimedalitele. Mängud olid põnevad ja üsna tasavägised, paljud kohtumised lõppesid viigilise tulemusega.


Maakonna meistriks krooniti 11 punkti kogunud Viru-Nigula valla meeskond, kuldmedali said kaela Magnus Hain, Joonas Hain, Alar Peek, Eva Maria Stina Peek, Hendrik Peek, Kaspar Peek, Neeros Oras, Olari Oras, Olev Oras, Siimo Oras ja Jaan Murakas.

Hõbedale mängis üheksa punkti kogunud Tamsalu valla hokitiim ning pronksile Rakvere valla meeskond kuue punktiga. Järgnesid Väike-Maarja ja Rakvere linna hokimeeskond.

Meistrivõistluste lõpetamisel tunnustati ka iga võistkonna paremaid mängijaid, auhinna said  innukalt mänginud Magnus Hain (Viru-Nigula), Jevgeni Malkovski (Tamsalu), Arnold Järvela (Rakvere vald), Kevin Hurt (Väike-Maarja) ja Kasper Mäe (Rakvere linn).

Meistrivõistluste korraldajad tänavad toetuse eest Tamsalu valda, Lääne-Virumaa spordiliitu ja Hagari firmat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles