Meeste tantsupidu Meditsiinibrigaadil tööd jagub: kuumarabandused ja hõõrdumised

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tallinna noormees Reimo on ise täitsa terve, aga püksid vajasid väikest ravi, mida Lisa Lannusalu parajasti teeb ja Markel Pajupuu (sinises särgis) juhendab.
Tallinna noormees Reimo on ise täitsa terve, aga püksid vajasid väikest ravi, mida Lisa Lannusalu parajasti teeb ja Markel Pajupuu (sinises särgis) juhendab. Foto: Aivar Ojaperv

Üks tantsumees pidi publikuga peaproovi veetma hoopis meedikute silma all: palavuse tõttu oli ta lihtsalt minestanud. "Aga ei hullu, kõik on olnud kergemad juhud, EMO-sse pole pidanud kedagi saatma," lausus Rakvere haigla õendusjuht Markel Pajupuu, kes annab meeste tantsupeol terviseabi.

Sportliku kehaehitusega mees vajus kokku enne täna kell 15 alanud publikuga peaproovi, aga Markel Pajupuu sõnul oli tal eile palju rohkem tööd olnud, kui on täna. "Mis on ka mõistetav, sest proovid kestsid palju pikemalt kui etendus," selgitas ta. "Tantsijad ütlevad, et seal staadionil polegi kõige hullem. Raske olevat hoopis platsi ääres oodata. Etendusel on neil veel paksud riided ka seljas, saab vaid kaasa tunda."

​Raskemad terviseprobleemid pole tantsijaid õnneks tabanud. "Päike teeb liiga, selle tõttu on palju pöördumisi. Ja ihuliikmed kipuvad ära hõõruma," ütles Markel Pajupuu. "Mõned väänatud jalad ka."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles