Kunda mere- ja perepäev tuleb taas

Tairi Alanurme
, suvereporter
Copy
Kunda rand.
Kunda rand. Foto: Meelis Meilbaum

Kuigi ilmataat on kuumade päikeseliste ilmadega kitsiks muutunud, toimub Kunda mere- ja perepäev sellest olenemata ja seda juba 22. korda. 

9. juulil peetava mere- ja perepäeva kavas on tavapäraselt kindel koht räimeküpsetamise võistlusel. Räimi küpsetatakse 11. korda ja tänavu on fookuses räimepitsa. Nagu alati, mahub päeva kultuuri-, spordi- ja lasteprogramm. Lapsi lõbustavad klounid Piip ja Tuut ning teadusetendus Kolm Põrsakest, kuid oodata on muudki. Kultuuriprogrammi sisustavad külalisesinejad Lätist, Leedust ja Soomest, huvilistel on võimalik uudistada sadamas ja päeva jooksul astub üles mitu muusikalist koosseisu. Spordiprogrammist leiab taekwondo, kuid olemas on ka kõigile tuttavad rannavolle ja -jalgpall. Päeva jooksul saab rannas ostelda laadal ning sisuka päeva lõpetab Koit Toome bändi esinemine.

Viru-Nigula valla kultuurikeskuse direktor, Kunda mere- ja perepäevade üks korraldajatest Kristi Onkel julgustas, et kehva ilma ei maksa karta. "Tegevusi toimub terve päeva jooksul – inimene saab valida," ütles ta ja lisas, et Kunda rand on väga ilus ja kõik on väga oodatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles