Vastulause: minu siiras soov on normaalselt toimiv kool

Copy
Alari Kirt.
Alari Kirt. Foto: Marianne Loorents

Valimisliitu Valgejõgi kuulub üsna suur hulk inimesi erinevatest eluvaldkondadest ja ka maailmavaateliselt oleme suhteliselt laiaspektrilised. Meil on olnud nii uusi liitujaid kui ka lahkujaid, kellest viimased on liitunud ka teiste poliitiliste jõududega, ilma et sellest oleks tõusnud tüli. Me ei ole kedagi jõuga kinni hoidnud ega hirmutanud, et kui lahkud või meiega ei kandideeri, siis ... See on pahatahtlik väljamõeldis.

Elmu Koppelmann on läbi aegade vist juba praktiliselt kõikide kohalikel valimistel osalenud seltskondade ridades kandideerinud. Miks ta on ühest teise hüpanud, oskab ta ise täpsemalt vastata. Siinkohal tasuks ehk hr Tammel meenutada aega, mil olime reformierakonnaga koalitsioonis. Ka tookord oli probleeme koolidirektori käitumisega. Kes oli tookord see, kes kangesti “midagi” soovis, oma käsi volikogu esimehena seejuures määrimata? Tundub, et Reigo Tammel on mõned asjad lihtsalt meelest läinud, sest hetkel on vaja levitada laimujutte Valgejõe ja minu aadressil.

Mingit visiooni direktorist vabanemiseks ei ole mul olnud kunagi. Mina ütlesin endisele koolidirektorile viimasel hoolekogu koosolekul 1. juunil, et mina olen juba viimased 10 aastat arvamusel, et tema ei sobi sellele kohale. Seda kuulis veel seitse inimest. Ehk siis visioon vabanemiseks ja isiklik arvamus sobimatuse kohta on kaks väga erinevat asja. See on Elmu Koppelmanni, endise vallavanema ja Reigo Tamme väga räige valeväide, millel rajaneb nüüdne rünnak minu vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles