Tamsalu laat valmistas pettumuse nii ostjatele kui müüjatele

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Monika Karusoo oli üks vähestest Tamsalu laadale sattunutest.
Monika Karusoo oli üks vähestest Tamsalu laadale sattunutest. Foto: Andres Tohver

Ehkki pühapäevast Tamsalu laata reklaamiti nii ajalehtedes kui ka sotsiaalmeedias, tuli oma kaupa pakkuma ainult kuus müüjat. Juba poolteist tundi enne ametlikku lõppu pakiti asju, sest ka ostjaid polnud eriti.

"Ma olin möödasõidul siin rattaga, siis mõtlesin, et viskan pilgu peale, aga üllatavalt vähe müüjaid on. Vähe müüjaid, kehv ilm," sõnas Tamsalu elanik Monika Karusoo. "Siin on päris tihti neid laatasid, aga kipuvad olema just nendel päevadel, kui on Türi lillelaat või laat kuskil mujal. Ja laadad on kuu lõpus ka, kui rahval on raha otsas," lisas Karusoo.

Oli siiski ka neid, kes pakutavast rõõmu tundsid. "Lehes oli kirjas, et siin on laat. See on suurepärane. Saab kõik asjad kätte, mis vaja on. Praegu me saime sibulat, liha ja kurki," kiitis Signe Algma. Tallinnas elav, kuid Tamsalus suvitav Algma ütles, et kurgikilo maksis laadal 5 eurot, singikilo 12. Näiteks Nõmme turul on kurgikilo praegu 8 eurot, singikilo 17.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles