EKRE-st lahkunud Kadrina vallavolinik liitus Isamaaga (1)

Eva Samolberg
, peatoimetaja
Copy
Siim Umerov.
Siim Umerov. Foto: Ain Liiva

Varem EKRE ridadesse kuulunud Kadrina vallavolikogu liige, kohalikel valimistel korraliku häälesaagi kogunud Siim Umerov liitus Isamaa erakonnaga. Umerovi EKRE-st lahkumise põhjustas mullu oktoobris Tallinna Vabaduse väljakul EKRE korraldatud protestimiiting, kus rünnati verbaalselt Eesti tervishoiutöötajaid.

"Olen oma loomult konservatiiv, riigi toimimine pakub mulle huvi ning kodukoha areng läheb mulle korda. Erakonda kuulumine annab võimaluse tegeleda teemadega, mida pean südamelähedaseks. Kaalusin, suhtlesin kohalike Kadrina isamaalastega ja erakonna esimehega ja nii see liitumise otsus sündis. Arvan, et Eesti riik ja poliitikamaastik vajavad tugevat, edumeelset ja julget Isamaad, loodan anda enda panuse erakonna jätkuvasse eduloosse," rääkis Umerov.

Isamaa erakonnas otsustavad sooviavaldajate liikmekssaamise piirkondade juhatused. Isamaa Lääne-Virumaa piirkonna esimees Marko Pomerants sõnas, et iga organisatsioon vajab kestmiseks uut põlvkonda. "Vanemate olijate strateegiline valik peab olema noori toetada ja neile võimalusi anda."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles