Škoda Laagri 22. Rakke rattamaraton üllatab uue rajaga

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Eelmisel aastal starditi Rakkes veel vanal rajal.
Eelmisel aastal starditi Rakkes veel vanal rajal. Foto: Bosch Eesti maastikurattasari

Juulikuu viimasel päeval toimub Škoda Laagri 22. Rakke rattamaraton, mis pakub ratturitele 48 kilomeetrit põhisõitu, 17 kilomeetrit poolmaratoni ja lisaks ka lastesõite.

Škoda Laagri 22. Rakke rattamaratoni peakorraldaja Enno Eilo sõnul on maratonirada varasemaga võrreldes suuresti muutunud. "Enne võistlust toimus meil ka avatud raja sõit, kus oli üllatavalt palju osalejaid. Usun, et suuresti muutunud rada ja uued lõigud tingis suure huvi maratoniraja testimise vastu. Lisaks on meil muutunud poolmaratoni rada, mis on nüüd oluliselt lühem ja veidi rohkem maastikul. Kuna vihma pole vahepeal väga tulnud ja rada on suhteliselt kuiv, siis on oodata sel pühapäeval väga mõnusat võistluspäeva," lausus Eilo ja soovitas võistluspäevast osa võtma tulla kogu perega, kuna ka sel korral toimuvad lastesõidud.

Sarja arvestuses hoiab meestest esikohta Josten Vaidem (Fixus) 5987 punktiga, tema järel on Peeter Tarvis (Veloplus) 5950 punktiga ja kolmandal kohal Gert Jõeäär (Veloplus) 5932 punktiga, kes kõik on end ka Škoda Laagri 22. Rakke rattamaratonile kirja pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles