Rakvere raudteejaama ümbrus saab sügiseks täiesti uue näo

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Heiki Hallik peab oma kohvikut praegu keset ehitustandrit. Väliterrassi puudumise tõttu haukab ta oma lõunaleiba äärekivil istudes, aga peagi see pilt muutub: tänavad saavad valmis ja kohvik saab korraliku terrassi.
Heiki Hallik peab oma kohvikut praegu keset ehitustandrit. Väliterrassi puudumise tõttu haukab ta oma lõunaleiba äärekivil istudes, aga peagi see pilt muutub: tänavad saavad valmis ja kohvik saab korraliku terrassi. Foto: Ain Liiva

Rakvere raudteejaamast mööduv Jaama puiestee ja piirkonda Tallinna tänavaga ühendav Küti uulits on remondis. Või õigemini renoveerimisel. Sügiseks muutub linna senine vaat et kõige auklikumate tänavatega ja pimedam piirkond tundmatuseni.

Milline see kant ehitustöö lõppemisel välja hakkab nägema, sellest saab juba praegu aimu: korralikud kõnniteed, mida seal mõnes kohas pole kunagi olnud, uus nüüdisaegne valgustus, korralik parkla nii autodele kui ka bussidele koos viimaste ooteplatvormiga. Tulevad ka varjualune, jalgrataste ja tõukside parkla ning järgmises ehitusetapis avalik WC ning elektriautode laadimispunkt.

"Minu informatsiooni kohaselt ehitajal suuri muresid materjalidega pole. Teatavasti on tarneraskuste tõttu nii mõnigi ehitus venima jäänud, aga Jaama puiestee ja Küti tänava renoveerimisega ollakse graafikus," kinnitas Rakvere abilinnapea Kert Karus. "Objekt valmib loodetavasti septembris."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles