Lääne-Viru endised parempoolsed suhtuvad loodavasse erakonda Parempoolsed leigelt

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Erakonna Parempoolsed asutamise algatusrühm Kristjan Vanaselja (vasakult), Lavly Perling ja Tõnis Kons tegid erakonna asutamise kuupäeva teatavaks otse tänaval antud pressikonverentsil.
Erakonna Parempoolsed asutamise algatusrühm Kristjan Vanaselja (vasakult), Lavly Perling ja Tõnis Kons tegid erakonna asutamise kuupäeva teatavaks otse tänaval antud pressikonverentsil. Foto: Madis Veltman

Täna öeldi avalikult välja, et 18. augustil moodustatakse Eestis uus erakond Parempoolsed, mille põhituumiku moodustavad eeldatavasti Isamaast lahku löövad poliitikud. Lääne-Virumaale aga Parempoolsete rakukest ilmselt ei teki, vähemalt esialgu mitte.

Isamaasse kuuluvad poliitikud, kes varem on erakonna parempoolsele seltskonnale poolehoidu avaldanud, kinnitasid Virumaa Teatajale, et nemad jäävad Isamaa liikmeteks edasi.

Isamaa Lääne-Viru piirkonna esimees Marko Pomerants on avaldanud varem avalikult toetust Lavly Perlingule, Parempoolsete ühele juhtfiguurile. Nüüd ütles Pomerants, et Parempoolsete seltskond on talle inimestena jätkuvalt sümpaatne, kuid tema ise Isamaast lahkuda ei kavatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles