Bolt Food lõpetab Rakveres tegevuse

Margus Vahter
, suvereporter
Copy
Bolt Food alustas Rakveres tegevust eelmise aasta maikuus, et pakkuda kohalikele kiiret ja kvaliteetset teenust restoranitoidu kojuveoks.
Bolt Food alustas Rakveres tegevust eelmise aasta maikuus, et pakkuda kohalikele kiiret ja kvaliteetset teenust restoranitoidu kojuveoks. Foto: Taavi Sepp

15. augustil lõpetab Bolt Food Rakveres toidukulleri teenuse osutamise, põhjuseks asjaolu, et seatud ärilisi eesmärke pole siin täita õnnestunud.

Bolt Foodi ametlikus kirjas, mis klientidele augusti esimesel päeval saadeti, seisab, et Bolt Foodi jaoks on oluline pakkuda klientidele kvaliteetset teenust. “Kahjuks pole meil erinevatel põhjustel õnnestunud Rakveres oma eesmärke täita ja seetõttu otsustasime tegevuse siin lõpetada,” seisab pöördumises, mille lõpus avaldatakse lootust, et ühel päeval naastakse ja pakutakse taas toidukulleri teenust.

Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas rääkis, et Bolt Food alustas Rakveres tegevust eelmise aasta maikuus, et pakkuda kohalikele kiiret ja kvaliteetset restoranitoidu kojuvedu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles