Virumaal näitasid ennast virmalised

Copy
Virmalised Tapa lähedal metsas 7. augustil vastu 8. augustit kella ühe paiku öösel. Pildi autor on virmalisi näinud korduvalt, ent varem pole tal õnnestunud kaunist värvide mängu pildile nii hästi jäädvustada.
Virmalised Tapa lähedal metsas 7. augustil vastu 8. augustit kella ühe paiku öösel. Pildi autor on virmalisi näinud korduvalt, ent varem pole tal õnnestunud kaunist värvide mängu pildile nii hästi jäädvustada. Foto: Valdis Jahi

Maapinnalt jälgides näivad virmalised, põhjavalgus, rahuliku ja teraapilise küütlemisena. Tegelikult käib atmosfääri kõrgemates kihtides korralik sõda Päikselt saabunud kuuma gaasi ning atmosfääriosakeste vahel.

Nädala alguses ilmutasid ennast virmalised, mis täitsid taevalaotuse kaunite värvidega. Kuidas vaatemäng taevasse jõuab ja mis seda tekitab?

Tapa lähedal metsas oli 7. augustil vastu 8. augustit kella ühe paiku öösel näha taevas värvilist vaatemängu. Pildi autor Valdis Jahi töötab metsas ja see annab võimaluse saada osa looduse kunstiteostest. Varem on Jahi virmalisi näinud korduvalt, ent varem pole tal õnnestunud kaunist värvidemängu pildile nii hästi jäädvustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles