Tapa käsipallurid saavutasid Põlvas teise koha

Merly Raudla
Copy
Vahur Oolup oli üks, kes kandis vahelduva eduga võistkonna liidri rolli.
Vahur Oolup oli üks, kes kandis vahelduva eduga võistkonna liidri rolli. Foto: Vladislav Musakko

Möödunud nädalavahetusel Põlvas peetud käsipalliturniiril Põlva Cup tegi viie meeskonna mõõduvõtus hea tulemuse SK Tapa esindusvõistkond.

Turniiri esimeses mängus tapakad oma mängu käima ei saanudki ning tuli suur kaotus Põlva Serviti käest. Järgmistes mängudes võideti nii paljukordset Eesti meistrit HC Kehrat, eelmisel hooajal Balti liiga võitnud ja meistrivõistlustel viimase vooruni Põlvaga meistritiitlit jahtinud HC Viljandit, kui ka eelmisel hooajal Leedus kolmandaks tulnud Klaipeda Dragunast. Võistkond pani oma paremuse maksma just teisel poolajal. "Eriti pingeline oli mäng Klaipeda vastu, mille võitsime vaid ühe väravaga 26:25," kõneles Tapa treener Elmu Koppelmann. Võistkonna liidri rolli kandsid vahelduva eduga Vahur Oolup, Marten Saar, Ilja Kosmirak, Rail Ageni, Artur Morgenson ja Marcus Rättel. Head tööd tegi väravas jälle SK Tapa ridades mängiv Mikola Naum. Võistkonda aitas Igor Berežnõi. Igasse mängu andsid panuse ka noored mängijad Roger Muskat, Lauri Lande, Trivo Vaigurand, Kristjan Kärt ja Jan Valdmann.

"Kuuajaline ettevalmistusperiood on andnud häid tulemusi, kuigi osa mängijaid pole ajateenistuse tõttu ettevalmistuses osaleda saanud," kõneles Koppelmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles