Huviklubi arendab seiklusturismi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Üle viie aasta tegutsenud MTÜ Rägavere Valla Huviklubi on varasematel aastatel projektide abil aidanud kohalikel rahvatantsijatel rahvariideid saada, kuid ehitanud ka Ulvi tiigi saarele paviljoni ja silla.


Tänavuse aasta alguses aga hankis LEADER-projektiga “Piirkonna seiklusturismi võimaluste arendamine” seitse ATVd, kaitsevarustuse ja järelhaagise ATVde transportimiseks.

Kokku oli projekti maksumus 67 693,41 eurot, sellest toetus 40 616 eurot ja omaosalus 27 077,41 eurot.
Juhatuse liige Virgo Koppel selgitas, et soetatud varustusega on plaanis korraldada erineva raskusastmega ATV-matku. MTÜ rajas mõne aasta eest Mõedakale ATV-raja, lepingud on sõlmitud radade kasutamiseks ka RMKga, eraomanikega Viru-Kabalas, Miila ja Kõrma külas.

“Samuti teeme koostööd Mõedaku spordibaasi ja ettevõtjatega, MTÜdega, kes saavad matkalistele sauna, majutust ja muid teenuseid pakkuda,” kõneles Koppel. “Esimesed testsõidud on tehtud, osalised on rahule jäänud, edaspidiseks on plaanis välja töötada koduleht, paketid vastavalt klientide soovidele.” Koppeli sõnul on ettevõtmise vastu juba huvi tuntud ning esimesed firmad oma töötajatele ürituse korraldamiseks broneeringudki teinud. “Meil on kogenud instruktorid, kes ka algajatele asja eelnevalt selgeks teevad,” lisas Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles