Reedel kõlab Kära Kantsis sügav ja tummine trumm ja bass

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Foto: Rebel Cause pressifoto

Reedel toimub Rakveres, pubis Kära Kants drum'n'bass- ja jungle-muusikale pühendatud peoõhtu Levitatsioon. Kohal on InZtance ja Volume None ehk DJ-duo Rebel Cause Tartust, kes tutvustab D'n'B-muusika tõsisemat nägu kõige värskemas vormis.

Rakveres on nad lubanud esimest korda ette mängida ka seni avaldamata materjali, mis ilmub lähitulevikus Rebel Cause'i kauamängival "Concepts LP".

Lisaks astub pulti kohalik DJ Masta Robusta, kes soojendab rahva üles oma valikuga samadest žanritest.

Rebel Cause'i liikmed on nii eraldi kui koos muusikat produtseerinud juba enam kui 12 aastat. Väljastanud on seda mitu kohalikku ja välismaist plaadifirmat, sealhulgas Levitated Records, Warm Communications ja legendaarse briti plaadimärgi Hospital Recordsi tütarfirma Med School. Samuti on mehed mänginud sette nii klubides kui festivalidel alates keldripidudest kuni omaaegse Airport Jami reivini välja.


InZtance on 2007. ja 2008. aastal valitud Raadio 2 D'n'B saadete aastahääletusel parimaks Eesti trummi ja bassi produtsendiks, 2008. aastal pälvis ta ka tiitli "Parim Eesti trummi ja bassi lugu" oma remiksi eest Lenna hitist "Loomeinimesed".

Meeste enda moto muusikas on "tööta raskelt, mängi rasket". Nende sette peaks nautima eriti sügavama ja tõsisema trummi ja bassi austajad, võtmesõnaks on sealjuures käekiri, mida on avaldanud maailmakuulsad plaadimärgid Metalheadz ja Symmetry Recs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles