Teatrihooaeg toob ajurünnaku ja paneb ki(i)vi südamele

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Rakvere teatri juhid Peeter Raudsepp ja Velvo Väli on sattunud keset kolme sõbranna tegemisi. Lavastus “Di ja Viv ja Rose”, kus mängivad Elina Reinold, Tiina Mälberg ja Ülle Lichtfeldt, avab teatri 83. hooaja.
Rakvere teatri juhid Peeter Raudsepp ja Velvo Väli on sattunud keset kolme sõbranna tegemisi. Lavastus “Di ja Viv ja Rose”, kus mängivad Elina Reinold, Tiina Mälberg ja Ülle Lichtfeldt, avab teatri 83. hooaja. Foto: Helen Solovjev

Rakvere teater astub 83. hooaega suurte ootuste ja lootustega ning valmisolekuga kuulata aega, inimesi ja kõhutunnet. Lavale jõuavad lood, mis ajavad nutma ja naerma, lubavad teatri juhid Velvo Väli ja Peeter Raudsepp.

Rakvere teatri 83. hooaja avamine on ebatraditsiooniliselt mitmeastmeline. Pidulik avaõhtu leiab aset 17. septembril, kui suures saalis esietendub tragikomöödia “Di ja Viv ja Rose”, lugu kolme väga erineva naise aastakümnetepikkusest sõprusest, ning seejärel müristab väikeses saalis kõigi teatrisõprade rõõmuks legendaarne ansambel Singer Vinger.

Juba enne hooaja pidulikku avamist saab vaadata lavastusi teatri väikeses saalis, kus neljandat hooaega mängukavas püsival menukil “Kuni ta suri” tuleb 100. etendus. Avapeo eelõhtul jõuab Rakvere piiritustehases publiku ette Jaune Kimmeli debüütlavastus, noorte inimeste eneseleidmisele keskenduv “Ki(i)vi südamel”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles