Värbamispäeval kohtuvad tööotsijad ja tööpakkujad

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Töötukassa. Foto on illustreeriv.
Töötukassa. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Eesti töötukassa Lääne-Virumaa osakond korraldab 14. septembril Rakveres värbamispäeva, et viia kokku Lääne-Virumaa tööandjad ja tööotsijad.

Lääne-Virumaa osakonna tööandjate konsultant Anu Tooming rääkis, et tööotsijatele teeb värbamispäeva eriliseks see, et ühe päeva jooksul on võimalik kohtuda korraga mitme maakonna tööandjaga ja saada vastused oma küsimustele kohapeal, otse tööpakkujalt. "Varasematel kordadel on nii mõnigi kohtumine lõppenud töölepingu sõlmimisega," kinnitas ta.

konsultandi sõnul annab värbamispäev ettevõtjatele hea võimaluse ettevõtet tutvustada, tööotsijatega vahetult suhelda ja oma meeskonda uusi liikmeid värvata.

Septembrikuisel värbamispäeval osalevad tööandjad väga erinevatest valdkondadest. Kohal on meie maakonna ettevõtjad puidu-, metalli- ja toidutöötlemise valdkonnast aga esindatud on ka teenindussektor," ütles Anu Tooming.

Töötukassa annab kohapeal nõu, kuidas kandideerida, ja vajadusel saab näpunäiteid kandideerimisdokumentide vormistamiseks. Lisaks on värbamispäeval maksu- ja tolliameti ning tööinspektsiooni esindajad, kelle käest saab küsida huvipakkuvate teemade kohta.

Värbamispäev toimub Rakvere spordikeskuses 14. septembril kella 10–12. Tööandjatel palutakse osalemiseks registreeruda, sest kohtade arv on piiratud. Küsimuste korral võib pöörduda tööandjate konsultandi Anu Toominga poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles