Ime tabamine Rakvere linna eragümnaasiumeis

Illar Luht
Copy
“Kui õpilased tulevad kooli, tahavad nad näha, kas on midagi uut,” lausus eragümnaasiumi direktor Anne Nõgu.
“Kui õpilased tulevad kooli, tahavad nad näha, kas on midagi uut,” lausus eragümnaasiumi direktor Anne Nõgu. Foto: Marianne Loorents

Rakvere linna erakoolide õpetajaid ja koolijuhte ei heiduta 1. septembri lähenedes aja kiire kulg. Nii Rakvere eragümnaasiumi direktor Anne Nõgu kui ka Waldorfi kooli õpetaja Paul Priks on optimistlikud, kuna areng on käegakatsutav. Praegu käivad veel viimased viimistlustööd, aga neljapäevaks ollakse kindlasti täiesti valmis.

Eragümnaasiumi esimesel korrusel on direktor Anne Nõgu sõnul remont tehtud. Tänase seisuga õpib eragümnaasiumis 370 õpilast ja töötab 40 õpetajat.

Paul Priksi sõnul on Waldorfi koolis seevastu uudist niipalju, et sellest aastast on neil üks klass rohkem kui varem ja renoveeritakse uut maja lasteaia jaoks. “Me kasvame pidevalt,” ütles ta. “Oleme erilised, sest erinevalt teistest koolidest käiakse meie juures lasteaiast gümnaasiumini. Lapsevanemad, kes panevad oma lapsi Waldorfi kooli, on keskmisest teadlikumad. Praegu on meie klassid komplekteeritud,” kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles