Driftijad ei lase elada

Toomas Herm
, ajakirjanik
Copy
Driftijad häirivad Vallikraavi tänava elanike rahu, ja seda eriti öötundidel. Parklas on jälgede järgi näha, et seal on kõvasti rehvi kärsatatud.
Driftijad häirivad Vallikraavi tänava elanike rahu, ja seda eriti öötundidel. Parklas on jälgede järgi näha, et seal on kõvasti rehvi kärsatatud. Foto: Marianne Loorents

Rakveres Vallimäe vabaõhukeskuse parklas driftivad noored panid ümberkaudsed inimesed juulis allkirju koguma, et ametivõimud aitaksid nende elu taas talutavaks muuta.

Vallikraavi tänaval elav Urmas rääkis, et pöördumisele Rakvere linnavalitsuse poole kirjutas alla üle 20 inimese. Lisaks Vallikraavi tänava elanikele andsid oma allkirja mõned Tõusu tänaval elavad inimesed.

Urmase sõnul reageerisid linnavõimud kiiresti ja eespool nimetatud parklas korraldati juulis koguni koosolek, kus osalesid ka omavalitsuse ja politsei esindajad. Otsustati, et korravalvurid jätkavad väljakutsetele reageerimist. Urmase hinnangul aga pole mundrikandjatest kasu, sest operatiivsõiduki ilmudes keeravad noored parklas muusika tasemaks ja driftimine katkestatakse. Kui politsei lahkub, siis pannakse taas muusika põhja ja hakatakse kummi vilistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles