Korvpallitiim värbas kaks kohalikku mängijat

Merly Raudla
Copy
22-aastase ja 182 cm pika tagamehe Erik Kaasiku taasliitumine meeskonnaga aasta alguses mõjus positiivselt nii tiimile kui ka noormehele endale.
22-aastase ja 182 cm pika tagamehe Erik Kaasiku taasliitumine meeskonnaga aasta alguses mõjus positiivselt nii tiimile kui ka noormehele endale. Foto: BC Tarvas

Korvpallihooaeg algab kohe ning BC Tarvas on käed löönud kohalikule publikule tuttava mängumehe Erik Kaasikuga. Kõrgliigas teeb debüüdi kohalik mängumees Martti Pahmart.

22-aastase ja 182 sentimeetri pikkuse Erik Kaasiku taasliitumine meeskonnaga aasta alguses mõjus positiivselt nii tiimile kui ka noormehele endale. ”Isiklikus plaanis eelmise hooaja poole pealt kõrgliigasse liikumine andis palju motivatsiooni ja hasarti juurde. Ka kohene mänguaeg ja rotatsioonis püsimine muutis mind enesekindlamaks ja andis arengule hüppe,” kõneles Kaasik ja tõdes, et sel aastal on vaja kõvasti tööd teha ja hea isuga mängida. “Kokku on saanud noored ja näljased mehed. Seda tahame näidata ka palliplatsil: ilusat mängu ja võitlust, mida rahval on meeldiv vaadata. Loodan et rahvas tuleb saali noorte arengut vaatama ja tulemustele kaasa aitama,” rääkis noormees.

Meistrisarja debüüdi teeb samuti kohalik kasvandik, kelleks on hiljuti oma 18. sünnipäeva tähistanud tagamängija Martti Pahmart. Rakvere Spordikool / Tarva meeskonnas U18 meistrisarjas olid noormehe keskmised näitajad 9,7 punkti, 3,5 lauapalli ja 2,36 resultatiivset söötu mängu kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles