Repliik: kas see tõuksijama ei lõppegi?

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Tauno Tihti.
Tauno Tihti. Foto: Ain Liiva

Aru ma ei saa, mis toimub. Tüübid kimavad elektritõukeratastel ilma kiivrita, trajektoorid on sõidu- ja kõnniteede vahel sellised, et liiklusseadusse ei mahu need isegi teoreetiliselt mitte. Rakveres on viimastel päevadel juba kaks tõsisemat pauku olnud, väiksemaid ei tea ju keegi. Vist enamikul linnas liiklevatel autojuhtidel on oma lugu rääkida ohtlikest olukordadest tõuksitüüpidega. Ise olen juba mitut kolmest kooslust näinud ühel rattal suht kiiresti liikluses kulgevat. Omamoodi kummaline on, et need on valdavalt olnud mingid tibinate (oma arust juba tegijad tütarlapsed, nii 11–14-aastased) seltskonnad.

Tippude tipp oli viimati, kui üks emme kimas, laps kaasas, poolviltu üle vastassuunavööndi paar meetrit enne autot ja viskas siis tänavale külili. Õnneks jäi laps terveks, emale oli see minu arvates paras, äkki ka vajalik õpetus. Kurat sinuga, aga mõtle oma lapse peale, kuigi kahjuks ka mõtlemisvõime on vist privileeg.

Tallinnas politsei juba korraldab reide kergliiklusteedel, äkki peaks Rakveres ka vähe vihasemalt asjasse sekkuma. Soovin korrakaitsjatele siiralt jõudu selle jamaga tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles