Tapa alustas käsipallihooaega kaotusega mullusele meistrile

Tauno Tihti
, spordiajakirjanik
Copy
Kaspar Leesi (viskel) liitumine tähendab Tapa võistkonnale tõhusat täiendust.
Kaspar Leesi (viskel) liitumine tähendab Tapa võistkonnale tõhusat täiendust. Foto: Marie-Johanna Kippar

Koju naasnud koondislastega tugevnenud SK Tapa / N.R. Energy käsipallimeeskond soovib kindlasti tõusta tänavu medalinõudlejate hulka.

Toeks noortele, kes aasta-aastalt tugevamaks saavad, lisandus võistkonda oma klubi kasvandik, pikaaegne koondislane ja viimaste aastate Eesti meistriliiga üks resultatiivsemaid käsipallureid Kaspar Lees. Lisaks naasis aastase vahe järel koju kogenenud väravavaht Mikola Naum. “Noortest meestest koosnev põhituumik on meil jäänud samaks. Lees ja Naum lisavad tiimile väga vajalikku kogemust. Kahjuks on meie ettevalmistust seganud fakt, et osa mängijaid on tänavu seotud kaitseväekohustusega,” rääkis SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann.

Hooajaeelsel kontrollturniiril Põlvas paigutus SK Tapa võõrustajate järel teiseks, edestades koduseid konkurente Viljandit ja Kehrat. “Oleme teinud korraliku ettevalmistuse ja Põlvas oli meie mängupilt, vaatamata mõne mehe puudumisele, juba päris hea. Tahtmist oli palju ja kokkuvõttes võis rahule jääda. Usun, et kui saame täiskoosseisu kokku, võib nii mõnigi klubi tugeva vastasega arvestada,” jätkas Koppelmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles