Väike-Maarja õppekeskuse vanavara läheb oksjonile ja müüki

Merly Raudla
Copy
Väike-Maarja õppekeskuses vanavara oksjonil lähevad enampakkumisele mitmesugused päevi näinud esemeid.
Väike-Maarja õppekeskuses vanavara oksjonil lähevad enampakkumisele mitmesugused päevi näinud esemeid. Foto: Helina Lükk

Väike-Maarja õppekeskuses korraldavad Väike-Maarja gümnaasiumi õpilased enampakkumise, kust saab soetada kooli mööblit, kunagisi õppevahendeid ja muid huvitavaid esemeid.

Reedel toimuv võistupakkumine otsustati korraldada selleks, et anda õpilastele võimalus saada oksjoni pidamise ja müügi kogemus. Õpilased valmistavad enampakkumise ette ettevõtluse ja rekreatsiooni tundides. "See on hea võimalus lõimida õppetegevust päris eluga," sõnas Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla lisas, et gümnaasiumilt tuli hea algatus selline võistupakkumine korraldada. "Leian, et see võimaldab gümnaasiumis hõbetasemeni viidud ettevõtlusõpet praktikas rakendada," ütles Kesküla, kes ka ise on avaldanud soovi võistupakkumisest osa võtta, aga lubanud samas pea jahedana hoida. Tema sõnul utiliseeritakse tegelikult Eesti omavalitsustes päris suur hulk vara ning sellist koostööd saavad teisedki kohalikud omavalitsused rakendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles