Haljala vald tõmbab kinnisvaraga koomale

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Haljala rahvamajas asub endise Viru kolhoosi esimehe kabinet. Suurest ebapraktilisest ruumist saab pärast ümberehitust tööruumid mitmele vallaametnikule.
Haljala rahvamajas asub endise Viru kolhoosi esimehe kabinet. Suurest ebapraktilisest ruumist saab pärast ümberehitust tööruumid mitmele vallaametnikule. Foto: Ain Liiva

Haljala vallavalitsusel on suur plaan: müüa maha hulk seni pooleldi kasutult seisvaid hooneid ja kolida valla juhtimine Haljala rahvamajja.

Haljala vallamaja asub alevikusüdames kenal kohal: kõrval on veesilm, ajalooline kirik ja õlletehase tornid. Praegu jagab vallavalitsus hoonet kooli, apteegi ja juuksuriga. Hoone ise on aga suur, energiakulukas ja ebapraktiline. Nii hakkab üha enam parketikõlblikku vormi võtma valla plaan panna vallamaja enampakkumisel müüki ning kolida ametnikud rahvamajja, mis on suur ja esinduslik, kuid praegu ilmselgelt alakasutatud.

Haljala valla kommunikatsioonispetsialist Kent Kerner rääkis, et plaani kohaselt lähevad enampakkumisele Haljala vallamaja, noortekeskuse maja Tallinna maanteel, Essu praegune raamatukoguhoone ja lisaks mõned kinnistud. Võsule jääb valla teenuskeskus, aga vallavanema kabinet koos teiste ametnike tööruumidega kolitakse Haljala rahvamaja ühte tiiba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles