Hüljatud kutsikad jäävad saarlasteks

Merly Raudla
Copy
Inglise setter Taara võttis leitud kutsikad omaks ning aitas nad koos oma perenaise Marge Kajuga hakkajateks koeralasteks kasvatada.
Inglise setter Taara võttis leitud kutsikad omaks ning aitas nad koos oma perenaise Marge Kajuga hakkajateks koeralasteks kasvatada. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Augusti lõpul Rakke vana prügimäe alalt metsast leitud vastsündinud koerakutsikad on oma inglise setterist kasuema juures Saaremaal kenasti kosunud ja saavad peagi päris oma koju kolida. Setteri omanik Marge Kaju tõdes, et kutsikate soovijaid oli palju ning kõik väiksed vänderdised jäävad Saaremaale.

Kui metsa alla surema viidud kutsikad Saaremaale Marge Kaju juurde jõudsid, vaatas tulevane kasuema Taara perenaist pika pilguga. “Panime tited talle tutvumiseks pessa. Ta nuusutas nad üle ja läks minema,” meenutas Kaju leidlaste esimesi hetki uues elupaigas.

“Ütlesin, et anna mulle andeks, Taara, sina pead loovutama neile ainult tissid, ülejäänud asjad võin ise teha,” lisas naine ning naeris. Õnneks hakkasid koerabeebid imema ja kasuema kandis võõraste kutsikate eest sama head hoolt kui enda poegade eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles