Kaidi Kivioja sai kirja hooaja parima tulemuse, Kevin Vabaorg katkestas

Merly Raudla
Copy
Kaidi Kivioja vasakul.
Kaidi Kivioja vasakul. Foto: Kristjan Teedema

Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja teenis Tšehhis Karlovy Varys peetud MK-etapil 27. koha. Kevin Vabaorg pidi põlvevalu tõttu täispika triatloni EM-i Hollandis Almeres katkestama.

“Tunne oli väga hea. Natuke ebaõnnestunud esimese vahetusala taha jäi parem lõpptulemus, aga tegin enda kohta hea ujumise ning rattas ja jooksus oli samuti tugev tunne,” rääkis Kivioja ning tunnistas, et kui kõik oleks õnnestunud, oleks koht finišis olnud kindlasti parem. “Paraku oleksid ja poleksid ei maksa midagi, aga üldiselt oli positiivne võistlus ja sain mõne kasuliku õppetunni ja tean, millele nüüd rohkem keskenduma pean,” kõneles Kivioja.

Hollandis võistelnud Kevin Vabaorg pidi põlvevalu tõttu võistluse 14 kilomeetrit enne finišit katkestama. Vabaorg ujus 3,8 kilomeetrit ajaga 47.51 ning tuli veest välja 12. positsioonil. “Sain stardist üsna kenasti minema ja tunne oli hea,” rääkis Vabaorg pärast võistlust. “Võistlusel oli kaks ringi ning teisel neist jäid harrastajad niiviisi ette, et ma ei näinud enam oma konkurente, kuid lõpusirgele keerates sain aru, et olen üsna okeil positsioonil,” jätkas Vabaorg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles