Kolmapäeval orienteeruvad Rakveres väikelapsed ja seeniorid

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Pilt on tehtud Rakvere reaalgümnaasiumi mulluse linnaorienteerumise ajal.
Pilt on tehtud Rakvere reaalgümnaasiumi mulluse linnaorienteerumise ajal. Foto: Ain Liiva

Kolmapäeval toimub Euroopa spordilinna tiitlit kandvas Rakveres väikelaste ja algklassiõpilaste ning seenioride linnaorienteerumine, kust saavad osa võtta kõik lasteaialapsed, 1.–3. klassi õpilased ning nende vanaemad ja vanaisad.

Rakvere spordikeskuse juhi Ave Satsi sõnutsi on tänaseks osalemisest teada andnud juba üle 520 lapse, 50 grupijuhi ja 100 vanavanema. Eraldi registreerida pole siiski tarvis, tasub minna lihtsalt haridusasutuste juurde või liikuda lasterühmadega koos. Võib ka tegevuspunktid individuaalselt oma vabalt valitud marsruudil läbi käia ja tegevusi proovida.

Spordikeskuse eestvedamisel on orienteerujaile Rakvere linna põhikoolide ümbruses ja lasteaedade hoovides üles seatud seitse tegevuspunkti, milles tuleb sooritada lihtsaid ülesandeid kas individuaalselt või meeskonnana. Liikumispäeval ei ole keskset starti ega finišit – kõik rühmad saavad alates poole üheksast hommikul hakata liikuma oma asutuse juurest vabalt valitud tegevuspunkti suunas. Punkte võib läbida täpselt nii palju, kui matkalistel jaksu on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles