Reservväelased harjutasid võimsast kahurist laskmist

Merly Raudla
Copy
Täna harjutas CV90 masinameeskond laskmist.
Täna harjutas CV90 masinameeskond laskmist. Foto: Kristo Sepp

Lisaõppekogunemise Okas viies päev möödus reservväelastel laskeharjutuste ja väljaõppega jao ning rühma tasemel ja ettevalmistustega homme peetavateks õppelahinguteks.

Kaitseväe keskpolügoonil jätkusid täna laskeharjutused ja täiendväljaõpe, mille käigus harjutasid Scoutspataljoni reservväelased jao koosseisus käsitulirelvadest laskmist ning lahingumasina CV90 masinameeskonna liikmed positsioonidelt laskmist eri distantsidele. Õhutõrjepataljoni reservväelased said allüksuste õpet ning kirde maakaitseringkonna võitlejad pidasid kaitselahinguid.

"Täna viisime läbi laskeharjutusi lisaõppekogunemise käigus teenistusse kutsutud CV90 masinameeskonnale. Harjutused ise ei olnud keerulised – positsioonidelt laskmine erinevatele distantsidele ning eri olukordade lahendamiseks lahingumasinaga opereerimine," ütles Scoutspataljoni väljaõppesektsiooni ülem kapten Raido Jõgi ja lisas, et CV90 on jalaväe lahingumasin, millega saab siduda üheks tervikuks soomusväe kaitstuse, manöövri kiiruse ja jalaväe võimekuse kinnisel maastikul ennast julgestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles