Juhtkiri: kamalamba head ja vead

Copy
Virumaa Teataja.
Virumaa Teataja. Foto: Meelis Meilbaum

Nädalavahetusel tõi rahvustoitude ja -kultuurifestival Kamalammas Rakvere Vallimäe vabaõhukeskusesse hulga inimesi. Kuigi ürituse esimestel tundidel paistis, et huvilisi pole nii palju kui varasematel aastatel, võis päeva edenedes näha siiski sabasid looklemas ning istekohtagi leida oli keeruline.

Kamalammas käib ajaga kaasas. Kui esimesel paaril korral oli tegemist vaid toidu ostmise-müümise üritusega, siis nüüdseks on lisandunud kultuuriprogramm ja lava koos esinejatega, seekordseks kirsiks kamatordil olid väikesed jutu- ja õpitoad. Räägiti hoidiste valmistamisest, Priit Kuusk ehk Wend aga jutustas oma toiduelamustest “Uhhuduuril” ja laevakoka tööst Admiral Bellingshausenil. See on äge, et korraldajad püüavad aasta-aastalt edasi mõelda ega arva, et üks ja sama kontseptsioon peaks inimesi igal aastal kohale meelitama.

Kui esimesel paaril korral oli tegemist vaid toidu ostmise-müümise üritusega, siis nüüdseks on lisandunud kultuuriprogramm.

Tagasi üles