Sirli Rosenvald on toiduteadlane, tema doktorikraad pärineb Tallinna tehnikaülikooli keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskonnast. Ta on Euroopa sensoorika* võrgustiku liige. Ilma võõrsõnade ja terminiteta rääkides on tema töö seotud meie toidulauaga – seal leiduvate söökide-jookide koostise ja maitsega.
Tellijale
Toiduteadlane Sirli Rosenvald: ka Eestis tarbitakse liha kordades rohkem, kui on soovituslik
Sirli Rosenvald on ka üks idufirma Funki asutajaist. Hiljaaegu loodud ettevõtte eesmärk on rikastada toidulauda uuenduslike keskkonnateadlike toodetega. Samade põhimõtete alusel välja töötatud lihavabad tooted lähevad Euroopas kaubaks küll. Kusjuures enamik klientuurist ei ole väidetavalt taimetoitlased ega veganid, vaid tavalised tarbijad, kes soovivad oma rahakotiga hääletada keskkonnasäästlikuma homse eest.