Ilm pöörab vihmaseks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Lähipäevil saab nautida vihmasadu.
Lähipäevil saab nautida vihmasadu. Foto: Elmo Riig

llmateenistus prognoosib neljapäevaks, reedeks ja pühapäevaks vihmasadu, laupäev tuleb pilves, aga enamasti sajuta.

Ööl vastu neljapäeva ja neljapäeva päeval sajab vihma. Puhub idakaare tuul 3–8, hommikupoolikul rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 8–12 kraadi.

Reedel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Õhtul pilved hõrenevad ja sajuvõimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on 8–13 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on oodata selget, kohati vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilma. Puhub lõunakaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on 0–5, rannikul kuni 11 kraadi. Laupäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Õhutemperatuur on 10–15 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva pilvisus tiheneb. Kohati sajab vihma, hommikuks muutub sadu laialdasemaks. Kagutuul tugevneb 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 3–8, rannikul kuni 11 kraadi.

Pühapäeva päeval on enamasti pilvine ilm. Lääne- ja Kesk-Eestis sajab vihma, õhtupoolikul jõuab sadu ka idapoolsetesse maakondadesse. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 8–13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles