Nädala algus tuleb tuuline ja sajune

Copy
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Elmo Riig

Uue nädala alguses paisuvad tuuleiilid kohati 20 meetrini sekundis ja paljudes kohtades sajab vihma. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vahelduva pilvisusega ilm ja üksikutes kohtades sajab vihma. Puhub idakaare tuul 2–8, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 3–8, rannikul kuni 11 kraadi. Esmaspäeva päeval on Ida-Eestis pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Lääne-Eestis on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja põhjatuul 7–12, puhanguti 16, saartel ja rannikul 10–15, puhanguti 20 m/s. Sooja on 7–13 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestis sajab vihma ja sadu on kohati tugev. Puhub põhjatuul 8–15, saartel ja rannikul puhanguti 20 m/s. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 5–11 kraadi. Teisipäeva päeval on Lääne-Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Ida-Eestis on pilves ja vihmane, pärastlõunal sadu järk-järgult lakkab ja õhtuks pilved hajuvad. Puhub põhja- ja loodetuul 6–12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhtuks tuul nõrgeneb. Sooja on 7–13 kraadi.

Kolmapäeva öö tuleb vahelduva pilvisusega, vastu hommikut aga pilvisus tiheneb. Hommiku poole ööd levib nõrk vihmasadu läänest itta. Läänekaare tuul puhub kiirusega 3–8 m/s. Hommikul tugevneb lõuna- ja edelatuul 5–11, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on Ida-Eestis 0 kuni +6 kraadi, Lääne-Eestis tuleb 5–11 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 6–11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 10–15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles