Kalanädal keskendus Ukraina sõjapõgenike abistamisele

Copy
ERM-i peakokk Henari Nõu Rakveres.
ERM-i peakokk Henari Nõu Rakveres. Foto: Toomas Armulik

Eesti toidu kuu raames tähistati seitsmendat korda kalanädalat. Neljas Eesti linnas jagati Ukraina pagulastele ja nende abilistele 1500 portsu kodumaistest kaladest valmistatud toite.

Kalanädalal osalejateks olid pagulasabikeskused Tallinnas, Viljandis, Jõhvis ja Rakveres. Igasse keskusesse läks üheks päevaks külla tippkokk, kes valmistas kohalikust kalast maitsva roa. Menüüs olid räim, angersäga, koha ja ahven.

Üritus korraldati koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega. Kalanädalal tegid süüa presidendi peakokk Taigo Lepik, Ylicool Cateringi peakokk Urpo Reinthal, Merino Gastronoomia peakokk Merino Lastik, ERM-i peakokk Henari Nõu ja Pari Maitse gurmeekokk Silver Ulm.

Tagasi üles