Jönköpingi Rootsi-Eesti selts ootab stipendiumile kandidaate

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Jönköpingis tegutsev Rootsi-Eesti selts rajas 2002. aastal stipendiumi, mis antakse üle kord aastas Eesti taasiseseisvumispäeval, 20. augustil, ühele Lääne-Virumaa lootustandvale noorele kultuuri või spordi alal.
 

Stipendiumi põhikirja järgi võib stipendiumi saada alla 20-aastane noor, kes on paljutõotav kultuuri või spordi alal. Stipendiumit on võimalik saada ainult üks kord. Stipendiumi suurus on vähemalt kolm tuhat Rootsi krooni ning nõudeid selle kasutamiseks ei ole.

Lääne-Viru Maavalitsus esitab edasi kolm kandidaati ja Jönköpingi Rootsi-Eesti seltsi juhatus valib nende hulgast stipendiaadi. Otsus tehakse teatavaks seltsi aastakoosolekul augustis.

Lääne-Viru Maavalitsus ootab vabas vormis taotlusi 1. maiks 2012.a. aadressil: Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakond, Fr. R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere, märgusõna “Jönköpingi stipendiaat” või e-posti aadressil haridusosakond@l-virumv.ee.

Eelnevatel aastatel on stipendiumi saanud näitleja Jane Napp (2011), sportlane Rain Veideman (2010), sportlane Epp Mäe (2009), muusik Ingely Laiv (2008).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles