Festhearti avab sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Signe Riisalo külastab täna Narvat ja Rakveret.
Signe Riisalo külastab täna Narvat ja Rakveret. Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo on täna visiidil Ida- ja Lääne-Virumaal. Päeva jooksul külastab minister Riisalo põgenike vastuvõtupunkti Narvas, Rakvere sotsiaalkeskust ning avab Rakvere Teatrikinos filmifestivali Festheart.

"Kõikide sotsiaalteenuste pakkumisel ja võimaldamisel vaatame me Eestit ühtse tervikuna," ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. "Selleks tagame igale piirkonnale võimalused luua uusi sotsiaalteenuseid ja koolitame ka kohalikke sotsiaaltöötajaid kohanema ühiste väljakutsete ees," lisas Riisalo.

"Mul on hea meel, et Euroopa Regionaalarengu Fondi kaasabil on Ida- ja Lääne-Virumaale suunatud investeeringuid ka seniste suurte institutsionaalsete erihoolekandeasutuste reorganiseerimiseks, pakkudes seeläbi psüühilise erivajadusega inimestele paremaid elamis-, õppimis- ja töötamistingimusi," lisas sotsiaalkaitseminister.

Samuti on toetatud kohalikke omavalitsusi, et nad saaksid toetada puudega inimesi nende kodude kohandamisel ja arendada välja puudega inimestele eluruumide kohandamise teenust.

Narvas asuva vastuvõtupunkti külastamise eel ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo, et Eesti riigi eesmärgiks sõjapõgenike aitamisel on algusest peale olnud, et ükski inimene ei jääks abita, ja seda eesmärki oleme suutnud täita. "Eesti riik jätkab Ukraina sõjapõgenike aitamist nii kaua kui vaja, sest Ukraina võitleb praegu meie kõigi vabaduse eest," lisas Riisalo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles