Vahetusõpilane Hispaanias: natuke igatsen Eesti toitu

Merly Raudla
Copy
Kristel Geidik vahetusõpilasena Hispaanias. Päeval on seal praegu veel üle 20 kraadi sooja. Kuigi õhtud on hispaanlaste arvates juba jahedad, on põhjamaa neiu jaoks tavaline Eesti suvi.
Kristel Geidik vahetusõpilasena Hispaanias. Päeval on seal praegu veel üle 20 kraadi sooja. Kuigi õhtud on hispaanlaste arvates juba jahedad, on põhjamaa neiu jaoks tavaline Eesti suvi. Foto: Erakogu

Rakvere põhikooli vilistlasel Kristel Geidikul oli unistus. Piiga soovis oma silmaringi maailmas vahetusõpilasena avardada. Selleks kogus ta raha omavalmistatud küünlaid müües. 21. septembril neiu unistus täituski ning Kristel lendas Hispaaniasse.

Kristel Geidik veedab Hispaanias järgmised kümme kuud. Naastes räägib ta hispaania keelt ja tunneb sealset kultuuri. Kindlasti saab ta Lõuna-Euroopast toreda kogemuse eluks ning palju uusi sõpru. See kõik kaalub üles sellegi, et kodumaale tagasi tulles tuleb piigal uuesti kümnendasse klassi õppima asuda.

Praegu, kui Eestis lõõtsub vinge tuul ning keerutab kuldseid vihmamärgi puulehti, võib Hispaanias lühikeste varrukatega rõivaid kandes päikest nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles