Rakvere riigigümnaasiumi esimene kuu peegelpildis

Copy
Kadri Mark.
Kadri Mark. Foto: Erakogu

Ootamatult kiiresti on täis tiksunud meie esimene kuu äsja avatud koolis. Oleme saanud mõnusa hoo sisse ja kulgeme sihikindlalt oma peamise eesmärgi suunas – saata täiskasvanuellu arukad, laia silmaringi ja analüüsioskusega inimesed. Pingutame selle nimel, et noored tahaksid ja oskaksid aktiivselt osaleda ühiskonnaelus ja panustada selle arengusse vastavalt oma oskustele ja võimetele. Tee nende eesmärkide saavutamiseks on ilmselt mõnevõrra käänuline, sest uuendused toovad alati kaasa natuke segadust.

Üldine tagasiside meie esimestele ühiselt veedetud nädalatele on aga olnud valdavalt positiivne ja toetav. Oleme selle eest siiralt tänulikud. Septembris avanes meil esimest korda võimalus kohtuda silmast silma meie õpilaste vanematega. Täname siinkohal kõiki lastevanemaid, kes meie tegemisi toetavad ja innustavad, ning ka neid, kes on jaganud konstruktiivset kriitikat.

Septembri alguses lükkasime käima oma esimesed lõiminguprojektid, mille eesmärk on luua tähenduslikku õppimist ning läheneda teemadele terviklikult ja süsteemselt. Lõimingu õnnestumiseks on vajalik aineõpetajate tihe koostöö ja uuenduslik lähenemine õppimisele ja koolipäevale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles